maandag 25 december 2017

Kringloopfans opgelet!

Kringloopfans opgelet! Ik heb een leuke kijktip die ik jullie niet wil onthouden: van 25 t/m 29 december zendt de VPRO de vijfdelige documentaireserie Het succes van de kringloopwinkel uit met mooie verhalen over de mensen achter de toonbank. Het portret van Mohammed bijvoorbeeld: hij kwam in de bijstand terecht na zijn werk als taxichauffeur en wist zich in de winkel op te werken tot kunst- en antiekkenner. Onlangs nog ontdekte hij een Mondriaan en een Van Megeren tussen de kringloopspullen.

De serie wordt uitgezonden van 25 t/m 29 december om 21.10 uur op NPO 2.

Er is ook een leuke actie verbonden aan de serie! Door een foto van je mooiste kringloopvondst te uploaden maak je kans op drie minuten gratis winkelen in de kringloopwinkel. De grote online vitrine is al aardig gevuld en het is leuk om te snuffelen tussen al die aankopen waar mensen trots over vertellen. Heb jij een bijzonder verhaal? Upload je foto met een beschrijving van maximaal 400 woorden over je schat, waar je het hebt opgeduikeld en waarom je het zo bijzonder vindt. Meedoen kan tot 6 januari.

Nu we het er toch over hebben: wat is jouw meest bijzondere kringloopschat?

Fijne kerst allemaal!

Liefs 

3 opmerkingen:

  1. Ik had het gezien.
    Ga zeker kijken!
    Fijne kerstdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een vitrinekast voor 5 euro, top. En mijn zus heeft eens samen met mij een super nieuwe sofa gekocht voor 300 euro. Nieuwe prijs 3000 euro! Ze geniet er nog steeds van. Het is een heel retro sofa, prachtig ding. Het geld meer dan waard.

    BeantwoordenVerwijderen