zaterdag 3 januari 2015

Rijksstudio ontwerpwedstrijdDat Etsy ontzettend veel creatieve makers herbergt is voor mij wel duidelijk. Ik ben ontzettende fan van dit platform waar liefhebbers van vintage en handgemaakt moois hun hart kunnen ophalen! Ik was vorig jaar dan ook positief verrast toen Etsy en het Rijksmuseum besloten samen te werken nadat een groot deel van de collectie van het Rijksmuseum begin van dat jaar online beschikbaar kwam via Rijksstudio. Het leverde ontzettend mooie producten op, waaronder het prachtige werk rechtsboven dat gemaakt is door Miranda van Dijk (van Etsy shop Puur Anders) en geïnspireerd is op het schilderij Brieflezende vrouw van Johannes Vermeer uit 1663.

Dit jaar vindt voor alle creatieve geesten de ontwerpwedstrijd Maak je eigen Meesterwerk plaats. Ik vind dit zo leuk dat ik het graag met jullie wilde delen! Wie weet wat voor ontwerptalent er tussen mijn lezers zit! Bij deze ontwerpwedstrijd word je uitgedaagd om een ontwerp te maken met behulp van Rijksstudio. Iedereen kan meedoen en alle kunstvormen zijn toegestaan, zolang het ontwerp gebaseerd is op de collectie van het Rijksmuseum en gebruik is gemaakt van beeld uit Rijksstudio. Je kunt snuffelen tussen meer dan 200.000 beelden uit de collectie van het Rijksmuseum en je fantasie de vrije loop laten. Een internationale vakjury zal de inzendingen beoordelen. De tien beste ontwerpen worden getoond in het Rijksmuseum.

Wat kun je winnen?
  1. € 10.000 Rijksstudio Award 2015

  2. € 2.500

  3. € 1.000
Op 20 april 2015 worden de winnaars uit tien finalisten bekendgemaakt en wordt de Rijksstudio Award 2015 uitgereikt.

Inspiratie nodig? Neem vooral een kijkje bij deze Etsy creaties of bekijk hier de ontelbaar mooie beelden in Rijksstudio.

Liefs ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten