dinsdag 2 december 2014

VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht {november 2014}Afgelopen weekend vond de VerzamelaarsJaarbeurs in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Namens de organisatie mocht ik 5x2 vrijkaartjes weggeven en zelf was ik ook helemaal happy met mijn eigen persuitnodiging. Het werd een topdag! Uiteraard heb ik weer veel foto's gemaakt! Kijken jullie mee? 
 
Op de beurs kun je de meest gekke en unieke dingen tegenkomen. De hoeveelheid kraampjes en mensen en spullen is enorm dus het is echt een aanrader om er vroeg naartoe te gaan want dan is het nog niet zo druk! Ik ben iedere keer weer dik een paar uur zoet met het struinen langs alle kraampjes. Maar niks zo leuk als eindeloos zoeken naar die prachtige schat! Zelf ben ik altijd aan op zoek naar mooie zwartwit foto's en vintage kleding. Wat de kleding betreft had ik geen geluk, maar ik vond wel een prachtige klassenfoto uit 1922. Oude camera's waren er ook veel te vinden. Mijn vader heeft een hele collectie van vintage exemplaren en deze had er niet misstaan!
 
Nog zo iets waar ik nooit aan voorbij kan lopen: oude kinderboeken. Hele stapels kwam ik tegen!
 
Zijn die foto's niet prachtig? Eén kraam had dozen vol met dit soort portretfoto's. Ik heb de hele doos doorgespit en kwam uiteindelijk een mooie schoolfoto tegen die ik mee mocht nemen voor 3 euro :) 
 
Over de sleutels hierboven was ik nog aan het twijfelen maar omdat ik zo snel niet kon bedenken wat ik ermee wilde doen heb ik ze toch maar laten liggen. Zijn die houten soldaatjes rechtsonder niet superleuk? Perfect als kerstdecoratie!
 
Het meest verrassende dat ik tegenkwam was het oude gestreepte badpak hieronder hihi.
 
Het was een superleuke ochtend en na uren te hebben rondgewandeld was ik er helemaal vol van. Zoveel te zien! Uiteindelijk waren we dik drie uur zoet met het struinen langs alle kraampjes. Ik was er moe van haha!
 
De eerstvolgende editie van de VerzamelaarsJaarbeurs zal in het voorjaar plaatsvinden. Neem een kijkje op de site voor meer info. Ik ben dan in ieder geval weer van de partij! Jullie ook?

Liefs ♥ 

4 opmerkingen:

 1. Lijkt me een leuke beurs! Bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er nooit geweest, maar wil er nu toch echt eens naartoe. Wie weet in het voorjaar :) Dat badpak trouwens... hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat gestreepte badpak ja! Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er een leuke dag uit.. zo tussen die spullen
  zelf ben ik altijd op zoek naar expo58spulletjes
  bezoek gerust eens mn blog
  je mag ook volgen he, doe ik alvast met die van jou
  http://atomic58.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen