zaterdag 27 december 2014

Eilandhoppen

Wat is het beste dat je kunt doen na twee heerlijke kerstdiners met familie? Juist! Een flinke wandeling maken in de buitenlucht. En dat is dus precies wat we deden. Op Tweede Kerstdag sliepen we eerst heerlijk lang uit - voor zover dat gaat met een tweejarige haha ;) - en na een fijn kerstontbijtje besloten we met zijn drietjes naar het Eiland van Brienenoord te gaan.


Een stukje natuur vrijwel midden in de stad! Het was er nog hartstikke rustig en we hadden vrijwel het rijk alleen. Mees vond de Schotse Hooglanders erg interessant en natuurlijk had hij zijn handen vol aan het zoeken naar mooie takken. Zo leuk om te zien hoe hij helemaal op ontdekkingstocht gaat!

Mijn lief nam ons dit keer op sleeptouw. Ikzelf was er nog nooit geweest, maar snapte wel waarom hij hier graag naartoe wilde. Het is een ontzettend mooi natuurgebied dat in de 19e eeuw is ontstaan en bestaat uit bos, grasvlakten, open water en kleine poelen en dat gewoon vlakbij de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. Zo fijn om dit soort rustplekjes in de stad te vinden!
Wat voor leuks hebben jullie gedaan met Kerst? Ik hoop dat jullie een paar fijne dagen hebben gehad!

Liefs ♥

4 opmerkingen:

 1. Dat is een mooi stukje, vergeten Rotterdam en een prachtig stukje natuur.
  Fijne jaarwisseling
  Liefs El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er fijn uit zeg! Eerste kerstdag hebben wij niet veel gedaan en eigenlijk een beetje gehangen thuis. De tweede zijn we bijna de hele dag gezellig met familie geweest en 's avonds heerlijk gegeten met zijn alle.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy newyear to you and your pretty family! Aaaww...dat petje ook, wat een knulletje :P

  BeantwoordenVerwijderen