zondag 16 november 2014

Vive la vie {Boeken}

Er verscheen weer een heerlijk nieuw boek van Ingrid van Willenswaard (bekend van haar blog Ingthings ): ‘Vive la vie’. De opvolger van ‘Kringloopgeluk’ uit 2013 staat net als haar blog vol fijne DIY projecten en is er één om op je verlanglijstje te zetten!

In haar nieuwe boek neemt Ingrid je mee naar het leukste DIY feestje ooit: één vol prachtige kringloopspullen, handgemaakt moois en appeltaart. Haar boek is heerlijk om uren in te bladeren en één grote inspiratiebron vol kleur en leuke kleine projecten die je heel makkelijk zelf kunt maken. Een ideaal boek voor als je in een creatieve bui bent en gewoon lekker aan de gang wil gaan met een schaar, mooi papier en een grote pot thee binnen handbereik. Ik kreeg het opgestuurd door de uitgeverij om een recensie te schrijven. Dat is nog eens een feestje!

Het boek geeft je leuke ideeën op het gebied van papiervouwen, haken, breien en borduren en staat vol grappige vondsten waarmee je kringloopspullen kunt recyclen. De uitleg bij elk project is helder en stapsgewijs en de sfeerfoto's en illustraties geven je volop kriebels om direct na het afronden alweer aan een volgend project te beginnen.


'Vive la vie' is echt een aanrader en een ontzettend leuk boek om cadeau te geven aan je vriendin, moeder (of jezelf natuurlijk). Zeker leuk met Sinterklaas in het vooruitzicht! Het boek is onder andere hier te koop.

Titel: Vive la vie
Auteur: Ingrid van Willenswaard
ISBN: 9789043917469
Prijs: 19,99 euro
O.a. hier te koop.

3 opmerkingen: