vrijdag 14 november 2014

Happy weekend!

Het weekend staat weer voor de deur! Hebben jullie leuke plannen? Natúúlijk gaan we hier de Sinterklaasintocht kijken (daar verheug ik me al dagen op hahaha). Daarnaast heb ik twee bestellingen binnen om kledingrekken te maken, ga ik een paar gastberichten schrijven en ben ik van plan om een avondje op de bank te hangen met mijn nieuwe favoriete serie van dit moment: Calling the midwife. Hebben jullie die toevallig al gezien?

Ik wens je een happy weekend toe! Liefs :)

PS: heb je al meegedaan aan de Give Away? Je kunt twee toegangskaartjes winnen voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Niet vergeten hoor!

4 opmerkingen:

 1. Wat heb ik al lang niet op je blog gekeken! Ik ga snel alle berichten bekijken die ik nog niet gelezen heb. Geniet jij ondertussen lekker van Sinterklaas en Call the Midwife, ik ben er echt gek op! Ben inmiddels bij seizoen 3 :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als eerste jij ook een fijn weekend! Wij hebben best wel een druk weekend weer. Vandaag bij de intocht in Assen gekeken en morgen gaan we naar de musical dreamgirls. En ik ga eens naar die serie kijken, want die kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier bij Dreamgirls! De serie is echt een aanrader hoor. Je kunt hem vinden via uitzending gemist of netflix :)

   Verwijderen