zondag 5 oktober 2014

Deze week vond ik...

Als een kind zo blij ben ik met mijn vintage abc-kaart. Ik was er al tijden naar op zoek en had het geluk dat ik eindelijk een exemplaar tegenkwam op Marktplaats. Yes!!Zo'n vijf jaar terug zal ik precies zo'n soort exemplaar in de etalage staan van deze brocantewinkel. De prijs was niet mis en ik twijfelde enorm... Het leek mij zo gaaf om de kaart in een kinderkamer te hangen maar uhm... zou het niet gek zijn om iets te kopen voor een kamer die je op dat moment niet eens hebt?

Uiteindelijk besloot ik het bord niet te kopen. En natuurlijk kreeg ik spijt.

Het bord was binnen no time verkocht en toen Mees op komst was kon ik natuurlijk nergens een zelfde exemplaar vinden. Uren heb ik gezocht en in elke kringloopwinkel, op elke rommelmarkt, ja werkelijk overal zag ik schoolborden maar ze waren nooit leuk genoeg. Deze week werd mijn zoeken beloond toen ik voor de zoveelste keer Marktplaats afstruinde en gisteren kreeg ik het bord binnen via de post. Binnenkort krijgt het bord een plaatsje in Mees zijn kamertje (eerst even de poetsdoek erover haha). Yes!

Hebben jullie nog mooie dingen gevonden de laatste tijd?

Liefs ♥

9 opmerkingen:

 1. Het bord is gewéldig, dat gaat zo mooi zijn op de kinderkamer !! Zelfs zonder kinderkamer in huis, zou ik zoiets niet aan me laten voorbijgaan, moest ik het tegenkomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sinds kort volg ik je blog. Dit schoolbord is wel een erg mooi exemplaar! In ons vakantiehuisje van afgelopen zomer hing een schoolplaat van Koekkoek, over wat er op het strand te vinden is. Zo prachtig!
  Ik vond laatst een ganzenbordspel. Daar hebben de kinderen en ik al een paar keer mee gespeeld. En ik vond een pocket van Murder, She Wrote. Daar ben ik fan van. Ik schreef er over in dit log:
  http://anitasdagboek.blogspot.nl/2014/09/moestuin-maandag-goudsbloem-thee-en.html

  groeten en ik kijk uit naar je volgende bericht.
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat kun je daar toch blij van worden hè van die mooie vondsten? Leuk dat je me nu volgt! Ik ga een kijkje nemen op je blog!

   Verwijderen
 3. Wat een mooi bord zeg! Dat heb ik nu ook op dit moment, dat ik wel eens dingen zie die je eigenlijk nog niet nodig hebt, echt irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo wat is'ie mooi! Ik ben vooral blij met mijn echte vintage Eames stoel van 1960 (zie hier: http://fetedesgamins.blogspot.be/2014/09/breien-voor-starters.html ) die ik vond via Woonblog en dan via Kapaza !!! Zooo zalig mooi en gezellig om in te zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Laat je 'm straks zien als ie op Mees zijn kamertje hangt?
  Ik vond een tijdje geleden zo'n school-letterposter, jammer genoeg niet helemaal netjes meer,daarom maar een gedeelte ingelijst. En helaas al lang geen echt toffe schatten meer gevonden bij de kringloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @hellobettyblogt Ja!! Dat zal ik zeker doen :) We zijn nog volop aan het krabben en schuren maar over een paar weken hopen we dat klaar te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen