woensdag 3 september 2014

Kringloopvondsten en warme chocolademelkDe vakantie zit er weer op... We hebben niet het mooiste weer gehad toen we naar Zeeland gingen, maar wat was het een fijn weekje! Elke ochtend gingen we vroeg op pad om bijvoorbeeld lekker uit te waaien op het strand en natuurlijk hebben we veel kringloopwinkels bezocht (met dit als leukste vondst).


Elke strandtent die we tegenkwamen hebben we van binnen gezien. Regen en koude wind zijn lang niet zo erg met een warme chocolademelk in het vooruitzicht ;) Al had ik mij dat dus toch anders voorgesteld in augustus haha. Oh, en die schattige rode kleedhokjes moest ik gewoon op de foto zetten!

We logeerden in een huisje van vrienden en mochten ook gebruik maken van de oude bolderkar. Mees vond het helemaal geweldig! Helemaal ingepakt zat hij daar op de kussens en om beurten trokken we hem de duinen door.


We namen ook een kijkje bij museum Terra Maris waar je onder andere kunt wandelen in een prachtige botanische tuin.  Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove (inmiddels omgetoverd tot hostel) dat ligt in het natuurgebied tussen Oostkapelle en Domburg. In de botanische tuin vingen we met een schepnetje waterdiertjes in de vijvers. Mees vond het prachtig!

Heel even dacht ik dat al die regen van de afgelopen week een voorbode was van een vroege herfst, maar gelukkig laat die zomerzon zich nog even zien. Mooi! Aan de herfst ben ik nog lang niet toe...

Liefs!

6 opmerkingen:

 1. Mooie foto's !
  En je autootje van de kringloop is geweldig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kringloopvondst! Ziet er fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne foto's! Jammer dat jullie niet zulk mooi weer hebben gehad. Gelukkig haalt de zon dat nu weer een beetje in :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die bolderkar is fantastisch! ;) Das een mooie pre bij een strandvakantiehuisje!
  De auto van de kringloop zal t vast thuis heel goed doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. supermooie foto's vooral die kleuren zijn echt prachtig. Ze je de kleuren van jouw camera op levendig? groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Jerrel! Ik maak foto's met een spiegelreflex en bewerk ze daarna altijd nog wat met Picmonkey :)

   Verwijderen