zondag 4 mei 2014

Tip: moois voor moederdag {Etsy Favorieten}


Zondag 11 mei is het weer Moederdag: een goede reden om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Als je nog op zoek bent naar een lief, origineel cadeautje: Etsy is de place to be! Je vindt er steeds meer leuke Nederlandse shops waar je terecht kunt voor handgemaakt moois. Ik heb een paar van mijn favorieten op een rijtje gezet. Het lieve kaartje hierboven komt trouwens van Little low studio.


Voor mama's die van oude foto's houden: een gepersonaliseerd notitieboekje met jouw foto of een gepersonaliseerde blad broche met jouw foto kun je laten maken bij de shop Puur Anders.

Voor mama's die altijd in de weer zijn met naald en draad zijn dit toch wel ultiem leuke cadeautjes: een speldenkussen met oranje fiets van Nelly's Little Gifts of een retro tatoeage handspiegeltje van Deep Indigo.Ook al zo mooi: de handgemaakte zeepjes van The Hello Shop, een krijtbord weekplanner voor drukke mama's van Stoffer + Blik en de ultieme mama tatoeage als plakplaatje van De Krantenkapper.

Nog aan het twijfelen over een aankoop? Er is op dit moment een kortingsactie voor wie nog niet zo bekend is met Etsy: je krijgt nu een leuke korting van 5 euro in alle Etsy shops. Neem hier een kijkje en de korting wordt direct berekend bij je betaling. Als dat geen reden is om meteen te gaan shoppen!

Fijne Moederdag alvast!

Liefs 

4 opmerkingen:

 1. Daar staan leuke dingen tussen !
  'k ga ook eens een kijkje nemen op Etsy, want het is elk jaar toch altijd een zoektochtje om iets origineel te vinden voor mama...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar! Maar dit keer zul je vast wel iets moois weten te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kunt ge dit lijstje aan mijn kinders doorsturen aub? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen