vrijdag 9 mei 2014

Swan Market april 2014


Twee weken geleden stond ik op de Swan Market met een eigen stand samen met mijn lieve moeder (geen markt waar ze niet bij is, zo lief!). Er waren ontzettend veel kraampjes met mooie handgemaakte en vintage spullen, lekkere eettentjes en fijne muziek.

De sfeer zat er goed in en afgezien van een late middagbui was het prima weer om lekker rond te struinen. Natuurlijk kon ik het niet laten een paar foto's te maken :)

Van dit hoekje werd ik helemaal blij: bloemen en planten in allerlei kleuren. Al een aantal weken zijn mijn lief en ik druk bezig met ons dakterras en snuffelen tussen de plantjes is mijn favoriete hobby op dit moment :)De prachtige broches vond ik bij Babette van Broesj die samen met Linda en Daphne van Kadolab een kraam deelde. Ik vond het zo tof om deze drie gezellige Etsyladies te ontmoeten! En ja, natuurlijk heb ik wat leuks gekocht (zie foto verderop).


Eén kraam had tafels vol met vintage spullen waaronder oude camera's en typemachines. Jammer genoeg kan ik niet meer terugvinden wie de eigenaar was. Laat het vooral weten als je de naam van de shop kent!

Bij de kraam van Mellie Babygifts was ik meteen verliefd op de mooie babyspulletjes. Ik kocht er twee ontzettend schattige slabbetjes van zachte stof om als kraamcadeautje te geven.
 
Wat ik ook niet kon laten liggen waren twee postkaartjes van Kadolab en een broche van Broesj (waarna ik een extra broche in het zakje vond, lief!). Zo blij mee!
 
De eerstvolgende editie van de Swan Market in Rotterdam is op 18 mei, maar er zijn ook edities in Utrecht en Antwerpen. Neem een kijkje bij de crafty marktagenda voor alle data.
 
Liefs  

5 opmerkingen:

 1. ik heb genoten van je blogje.
  Prachtige foto's, zag er als een top dagje uit
  liefs sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aha - ook in Antwerpen ? Da's goed om te weten !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was afgelopen zondag op de Swan Market in Antwerpen; geweldig. Wat een originele dingen waren er te koop en wat een gezelligheid. Het was ontzettend druk. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super uit! Heerlijk ook al die oude camera's... :)

  BeantwoordenVerwijderen