dinsdag 15 april 2014

VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht {april 2014}

Afgelopen weekend vond de VerzamelaarsJaarbeurs in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Namens de organisatie mocht ik 5x2 vrijkaartjes weggeven en zelf was ik ook helemaal happy met mijn eigen persuitnodiging. Het werd een topdag! Uiteraard heb ik weer veel foto's gemaakt! Kijken jullie mee?

Ik ging zaterdagochtend al vroeg op pad en dat was nodig ook want oh my... wat is het er toch groot. En er is zoveel leuks te ontdekken! Ik vond onder andere een aantal zwartwitfotoalbums, vintage kledingstukken uit de jaren '20 en '30 (en mooie antieke stukken die ik niet eens aan durfde te raken), oude schetsboeken en theaterkostuums. Eén van grappigste vondsten van deze dag: een papieren aankleedpoppetje uit de jaren '50! Een tikkeltje jaloers op haar outfits was ik wel haha.

Zijn deze pumps niet prachtig? Die lichtblauwe kleur! Ik kwam veel mooie vintage pumps tegen, maar helaas allemaal in ieniemienie kleine maatjes dus ik heb niets meegenomen. Volgende keer heb ik hopelijk meer succes.
Ik kwam uiteindelijk ook heel rek met oude theaterkostuums tegen. Echt prachtig om te zien! De stoffen en fijne details op de lijfjes en rokken vond ik zó mooi.Na drie uur rondlopen (er zijn vijf hallen!) was ik echt moe haha. Ik besloot toch nog even een rondje te maken in de binnenstad maar vanwege mijn vermoeide voeten wilde ik al snel nog maar één ding: neerploffen bij de Yoghurt Barn. Als ik in Utrecht ben kan ik hun Merry Berry van hangop simpelweg niet weerstaan :)

De eerstvolgende editie van de VerzamelaarsJaarbeurs zal in het najaar plaatsvinden. Neem een kijkje op de site voor meer info. Ik ben dan in ieder geval weer van de partij! Jullie ook?

Liefs ♥

10 opmerkingen:

 1. Het ziet er zo gaaf uit! Ik was er graag bij geweest, ga het zeker in de gaten houden de volgende keer. De pumps zijn zo lief! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's
  ziet er daar goed uit seg
  liefs sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaaah die pumps......
  Wat was ik daar graag bij geweest....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooooh wat super! Jee volgende keer moet ik ook :-) En ik zie net dat jij ook bij de swan market staat 2de paasdag, wat leuk. Ik deel een kraam met Kadolab. Als het lukt kom ik even langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er wel heel erg gaaf uit! Al die mooie antieke spulletjes. En wat een gave pumps :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello! I nominate you for the very Inspiting Blogger Award! You can read more about it on my blog: http://the-0ther-blog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fantastische markt! Ik zou ook zo graag een textielverzameling beginnen, maar ik heb helaas te weinig ruimte...

  BeantwoordenVerwijderen