zondag 6 april 2014

Gratis downloads {Stationery}

 
Hoe leuk is dit? Een patroon waarmee je zelf een vintage 2cv kan vouwen. Uitprinten, knippen en met een beetje handigheid heb je zo een zelfgemaakte miniatuur. Dit leuke exemplaar vond ik hier.
 
♥♥♥
Op de site van 101 woonideeën kun je een flink aantal originele downloads vinden, waaronder deze prachtige illustratie van Lieke van der Vorst van Liekeland. Ik ben zo verliefd op haar werk!
 
♥♥♥ 
Tot slot een setje enveloppen met zoete kleurtjes. Het patroon vind je hier :)
 
Voor meer leuke gratis downloads kun je terecht op mijn Pinterestbord. Wie van jullie gebruikt er ook Pinterest? Ik zou het leuk vinden als je een link wil achterlaten van één van je borden, dan neem ik snel een kijkje.
 
Liefs ♥

PS: heb je al meegedaan aan de Give Away van deze maand? Laat hier je reactie achter :)

5 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk allemaal! Die eerste doet me denken aan een postkaartje dat ik uit Lissabon heb verstuurd, dat kon je omvouwen tot het typische gele trammetje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof dat autootje! De illustratie van Lieke vind ik vooral heel mooi. :) LIefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh leuk zeg! Ga gelijk ff verder rondneuzen... Doe het veel te weinig; leuke printables ook daadwerkelijk uitprinten :-)

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de leuke link van Liekeland ! Wat een mooie dingen maakt ze ! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks voor het delen van deze gratis prints, ik maak er nog te weinig gebruik van. Het ziet er zo leuk uit allemaal. Van Pinterest daarentegen maak ik veel gebruik. Dit is een van mijn eigen favoriete borden. http://www.pinterest.com/iris_more/buitenleven/

  BeantwoordenVerwijderen