woensdag 14 augustus 2013

Ik word blij van...

...mooie stationery! Vandaag heb ik daarom een paar leuke freebies voor jullie. Je leest het goed: stationery maar dan helemaal gratis. Om zo uit je printer te laten rollen! Welke vind jij het leukst?


Op de site van Mayi (Heartmadeblog) vind je deze te schattige receptkaartverdelers. Met een printer, mooi doosje en blanco kaartjes om recepten op te schrijven maak je zo een superleuk cadeautje voor je vriendin die altijd zo'n heerlijke zelfgemaakte pasta in elkaar weet te draaien (of je maakt het gewoon voor jezelf, dat kan natuurlijk ook hihi).

♥♥♥
 
Deze monogramstickers (van the Elli Blog) zijn perfect als sluitstickers voor bruiloftuitnodigingen, en om pakketjes of cadeautjes mee te versieren. En dat voor helemaal noppes!  Je kunt ze hier downloaden.

♥♥♥


Voor alle lijstjesfreaks onder ons (zoals ik) tot slot een superfijn to-do-lijstje om uit te printen. Van maandag t/m zondag en met genoeg vakjes om af te vinken. Te downloaden op de site van Gather & Build.

Als hier je dag niet leuk mee begint :) Meer leuke papierideetjes en freebies vind je hier.

Geniet van je woensdag!

Liefs ♥

11 opmerkingen:

 1. Awh wat leuk allemaal! Ik ga ze allemaal bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke freebies, die to-do lijstjes zijn altijd handig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. duidelijk - moi-lijstjemaker-nr1 gaat voor de derde - echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk ! daar word je vrolijk van! ga gelijk is even kijken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wouw, wat leuk! Thanks! Ik vind de todo het leukst, niets heerlijker dan afkruisen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke verzameling. Ik word altijd blij wanneer er iets leuks uit mijn printer rolt, dus ga zeker een kijkje op je linkjes nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah dat to-do lijstje is perfect voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt! ik ga de to do lijst direct downloaden, ik heb altijd het idee dat als het lijstje er heel mooi uitziet, dat ik me dan strakker aan de planning hou!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke free downloads, zo tof! Ik slinger mijn printertje graag aan voor deze mooie stationery. Als je het leuk vindt, ik maak zelf ook graag gratis te downloaden papiergoodies :)

  BeantwoordenVerwijderen