donderdag 7 juni 2012

Boeken {Where Would John Go?}

Titel: Where Would John Go?
The ultimate guide to doing nothing in Amsterdam // London.
Auteur: William Georgi
ISBN: 9789057675591
O.a. hier te koop.
Van uitgeverij Mo'Media kreeg ik onlangs twee boekjes in de brievenbus. Deze zomer staat bij hen in het teken van reizen en ze brengen veel leuke, nieuwe dingen uit. Zo komen ze met een stationery lijn om al je reisverhalen in te noteren, tassen, een kalender met mooie reisfoto's en nieuwe gidsen, zoals Where Would John Go?

Verwacht bij deze boekjes géén uitgebreide wandelroutes, hotelrecensies en typische touristenattracties. De schrijver heeft een eigen kijk op wat je vooral wel en niet moet doen in een stad als Londen of Amsterdam, maar laat jouzelf de keuze. Ik vond vooral de editie over Amsterdam (en daarmee de Nederlandse cultuur in het algemeen) erg hilarisch door de herkenbaarheid en de manier waarop er gekeken wordt naar onze 'gezelligheid' en fietsgewoonten. Leuk om aan iemand cadeau te geven!

Je maakt trouwens t/m 10 juni kans op een ander superleuk boek van dezelfde uitgeverij: Kookboek voor meisjes van 8 tot 88. Lees hier hoe je mee kunt doen aan de give away.

Liefs!3 opmerkingen:

 1. Dat is interessant! Ik plan om in september/oktober nog een paar dagen op reis te gaan. Londen vind ik altijd heel fijn om te komen, maar misschien wordt het wel Amsterdam. Je bracht me op een idee!

  De boeken zien eruit alsof ze zonder reisplannen ook leuk zijn om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke andere dingen op de site!!! Heb er een crumble-up kaart van NY gekocht. Te veel hebbedingetjes, die ook nog handig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De boekjes zien er erg leuk uit!
  Binnenkort maar eens in een boekenwinkel gaan rondsnuffelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen